Karácsonyi fotózás

A karácsonyi képek készítése, a karácsonyi fotózás évről évre komoly kihívást jelent minden év végén. A sok-sok korábbi esküvős párom is rendszeresen felkeres, hogy gyermekeikkel közös karácsonyi képen szerepelhessenek. Ezen felül szerencsére újabb nevekkel is bővül minden évben a fotózottak névsora. Évről évre új épített környezettel várom kedves vendégeimet, így az idei év dekorációja legyen még egy kicsit meglepetés.

Karácsonyi fotózás előjegyzés

Tanulva a korábbi évek hatalmas rohamából, szeretném elkerülni azt a kellemetlen helyzetet, amikor egy kedves ismerősnek, esküvős párnak nemet kell mondanom, mert már nincs szabad időpont. Ha biztosra szeretnél menni, foglald le az időpontot már most. Karácsonyi fotózás előjegyzésre 2018.10.31-ig van lehetősége bárkinek, ráadásul jelentős kedvezménnyel! Az időpont foglaláshoz nincs más tennivalód, mint a lenti naptárban megkeresni a számodra szimpatikus karácsonyi fotózás dátumot 2018.11.01 és 2018.12.15. között és ezt megírni nekem a személyes adatokkal és esetleges egyedi elképzeléseddel. Válaszüzenetben a foglalásról egy visszaigazolást valamint egy 5000 Ft összegű foglaló számlát küldök.

Hozhatom a kutyámat is a fotózásra?

Igen, a studió állatbarát, családok, gyerekek, kismamák, kisbabák mellett kisállatok fotózását is vállalom, így már most a karácsonyi fotózásra is magaddal hozhatod kedvencedet!

 

 


Mennyibe kerül?

A fotózás során a stúdió teljes területe használható, korlátlan beállítás, korlátlan helyszín, korlátlan háttér, beleértve az idei sláger whitebox-ot is.
A fotózás időtartama: 45 perc
Az elkészült képekből az általatok kiválasztott 25db képet kapjátok meg retusálva, igényesen utómunkázva digitálisan, nagy méretben.
A fotózás díja: 25 000 Ft, 2018.10.31-ig történő előfoglalással 19 500 Ft

Hogyan lehet időpontot foglalni?

A jelen foglaltsági naptáron folyamatosan nyomon követheted, mikor vannak szabad időpontok a stúdióban. Ha egy számodra megfelelőt találsz, mielőbb vedd fel velem a kapcsolatot telefonon, facebookon vagy végső esetben e-mailben (sajnos ez a kommunikációs forma egyre megbízhatatlanabb).

Kapcsolat

Kapcsolat