Idén is nagyon sok szeretettel várok minden kedves családot egy vidám karácsonyi fotózásra a törökbálinti fotó stúdióban 2019.12.01 – 2019.12.20. között. A korábbiakhoz képest jelentősen bővített lehetőségekkel, több épített dekoráció és klasszikus háttér+előtér biztosítja, hogy mindenki megtalálja a számára ideális környezetet. Szerezzen egy maradandó és minden egyéb ajándéknál értékesebb meglepetést a nagyszülőknek. A műteremben található kellékek, kiegészítők biztosítják, hogy még a legkissebbek is hamar feloldódnak, így róluk is remek képek készülnek egyedül és a családdal egyaránt.

Bronz csomag

24990 HUF
 • 15 perc fotózás
 • Egy kiválasztott dekoráció
 • 15 retusált fotó
 • további képek 2000 Ft / db áron

Ezüst csomag

33000 HUF
 • 45 perc fotózás
 • Mindhárom dekoráció használata
 • 25 retusált fotó
 • további képek 1000 Ft / db áron
 • előfoglalással csak 29 990 Ft 

Arany csomag

39500 HUF
 • 1 óra fotózás
 • Mindhárom dekoráció használata
 • 30 retusált fotó
 • további képek 500 Ft / db áron

Akik már korábban ellátogattak hozzánk így élték meg a fotózást:

 

Egy hideg, sötét kora este érkeztünk meg stúdióhoz. De ahogy beléptünk a kellemes meleg, Gábor kedves stílusa és a díszlet rögtön átmelegítette a gyerekeket és minket is. Nagy kedvvel vágtunk bele a fotózásba. A gyerekeket annyira lekötötték a díszletek, észre sem vették, hogy fotózáson vagyunk. Mikor már a lendület alább hagyott, akkor Gábor ötleteivel átlendítette őket a holtponton. Nagyon sok, szuper kép készült, amiből nehéz volt szűrni. Köszönjük a szép élményt és a csodás fotókat.

Van egy érzésem, hogy nem utoljára találkoztunk.

Üdv: Gábor


A fotózás jó hangulatban telt, családias légkörben. A gyerekek is hamar felszabadultak. Az elkészült képekkel maximálisan elégedettek vagyunk, minden ismerős dicséri őket! Mindenkinek ajánlom Gábort aki megfizethető áron, szép, igényes képeket szeretne!

Üdv: Viktória


Tavaly ilyenkor lázasan készülődtünk kislányunk érkezésére. A pocak szépen kerekedett, gondoltuk ezt megörökítjük fotók formájában. A sors úgy hozta, hogy Gábort választottuk. És jól választottunk. Idén nem is volt kérdés, hogy vele készítettjük, most már kislányunkat kezünkbe tartva az idei fotókat. Az ajtóban várt minket, és belépve ugyan olyan gyönyörű csodavilágba léptünk, mint tavaly. Kicsit mi is gyerekek lehettünk újra a díszletek között. A kislányom mosolyáért mindent megtett. Jó szívvel ajánljuk mindenkinek akik egy kedves, családias környezetet, és egy munkájára igényes kedves családcentrikus fotóst keres. Köszönjük neked Gábor. Jövőre ugyan itt.

Vikor Bogi & Mariann & Robi

Nem ismeretlenként érkeztünk, hiszen már tavaly is Gábor készítette a képeinket. Két és fél éves kisfiúnkkal és két kutyánkkal egy pörgős kis család vagyunk, de ahogyan a múlt évben is, idén is remek képek készültek köszönhetően Gábor rugalmasságának, kreativitásának és nem utolsó sorban kitartásának. Ismét nagy köszönet a képekért, amelyek mind csodásak lettek! Jövőre is jövünk!
Anita és Attila

Több kreatív díszlet, változatosabb fotók

A karácsonyi képek készítése, a karácsonyi fotózás évről évre komoly kihívást jelent minden év végén. A sok-sok korábbi esküvős párom is rendszeresen felkeres, hogy gyermekeikkel közös karácsonyi képen szerepelhessenek. Ezen felül szerencsére újabb nevekkel is bővül minden évben a fotózottak névsora. Évről évre új épített környezettel várom kedves vendégeimet, így az idei év dekorációja legyen még egy kicsit meglepetés.

Idén nem csupán a stúdió egyik termét alakítjuk át karácsonyi témában, hanem a teljes műtermet. Ennek köszönhetően több teljesen eltérő berendezett karácsonyi helyszín áll mindenki rendelkezésére (a képek a 2017-es és 2018-as dekorral készültek). Ennek köszönhetően egészen biztos, hogy mindenki meg fogja találni az ízléséhez legközelebb álló környezetet.

Helyszíni papírkép nyomtatás

Az idei év egyik fejleszésének köszönhetően a stúdiónk rendelkezik egy minilaborral, amivel 10x15cm (képeslap méret) méretben akár azonnal tudunk papírképeket készíteni az átadott digitális fotókból.

Karácsonyi fotózás előjegyzés

Tanulva a korábbi évek hatalmas rohamából, szeretném elkerülni azt a kellemetlen helyzetet, amikor egy kedves ismerősnek, esküvős párnak nemet kell mondanom, mert már nincs szabad időpont. Ha biztosra szeretnél menni, foglald le az időpontot már most! Az időpont foglaláshoz nincs más tennivalód, mint a lenti naptárban megkeresni a számodra szimpatikus karácsonyi fotózás dátumot 2019.12.01. – 2019.12.20. között és ezt megírni nekem a személyes adatokkal illetve esetleges egyedi elképzeléseddel. Válaszüzenetben a foglalásról egy visszaigazolást, valamint egy 5000 Ft összegű foglaló számlát küldök.

Hozhatom a kutyámat is a fotózásra?

Igen, a studió állatbarát, családok, gyerekek, kismamák, kisbabák mellett kisállatok fotózását is vállalom, így már most a karácsonyi fotózásra is magaddal hozhatod kedvencedet!

 

 


Hol található a stúdió?

A fotózás helyszíne a Törökbálinti fotó stúdió, melynek pontos címe: 2045 Törökbálint, Bajcsy-Zsilinszky u. 20.
Parkolni közvetlenül a műterem előtt ingyenesen lehet. 

Időpont foglalás karácsonyi fotózásra

Kérjük a foglalás előtt ellenőrizze az oldal alján található foglaltsági naptárat!

  Foglaltsági naptár