A karácsonyi fotózás számomra egy nagyon kellemes csalódás volt. Félve vágtam bele, de titkon azért bíztam benne, hogy ez az ünnep egy kicsit összehozza a családokat és van még igény ilyen képekre. A törökbálinti műterem elindulását követő első karácsonyra egy hagyományos amolyan kicsit retro karácsonyi dekorációval készültem és persze a műterem egyéb már meglévő, karácsonyhoz nem köthető elemei is használhatók voltak. A lehetőségnek hamarosan híre ment és jóformán reggeltől estig a műteremben voltam és a családom csupán esténként találkozott velem. A nagyon sok pozitív visszajelzés alapján úgy gondolom megérte a sok sok munkát és fáradtságot.

Sajnos nem csupán kellemes emlékek kötődnek ehhez az egy hónaphoz, annak is különösen az utolsó napjaihoz. Nagyon sok kedves ismerősnek, barátnak kellett visszautasítanom a fotózás iránti igényét, mivel már reggeltől estig folyamatosan dolgoztam, az ügyfelek egymásnak adták a kilincset de hiába szerettem volna őket is lefotózni, már nem volt szabad hely. Ezzel párhuzamosan viszont nem is egy olyan nap volt, amikor 2-3 család elfelejtett eljönni és erről még csak nem is szólt előre. Telefont persze nem vették fel amikor hívtam őket. Ez sajnos egy keserű tanulópénz, így az idei évtől az időpont foglalással együtt egy foglalóról szóló számlát is kiállítok, mely nem egy nagy összeg, de talán így a kevesebb “kamu” foglalás miatt senkinek se kell nem-et mondani, akik karácsonyi családi fotókat szeretnének.

Sok minden változik idén. Az első és talán legfontosabb, hogy idén egyszerre három karácsonyi helyszínt is kialakítunk a stúdióban. Lesz kettő kompletten berendezett karácsonyi “szoba” két teljesen eltérő stílusban, valamint egy karácsonyi háttér, természetesen valós, nem nyomtatott kiegészítőkkel, játékokkal, ajándékokkal. Ennek köszönhetően egy sokkal színesebb fotó sorozatot tudok készíteni minden családnak és egészen biztos, hogy mindenki meg fogja találni az ízlésének legmegfelelőbbet.

Másik nagy előrelépés, hogy nem kell vasárnap délután nyitvatartó fotólabort keresni az utolsó pillanatban, hogy a nagyiknak karácsonyra papírképet adhassunk. Az idei év egyik komoly fejlesztése egy minilabor volt. Használatával ott helyben tudunk 10x15cm méretben papírképeket készíteni azonnal.

A fotózásra 2018.11.15-ig kedvezményes feltételekkel, előregisztrációval lehet jelentkezni itt